Dit zeggen onze klanten

InfraTech

"Wij zijn buitengewoon tevreden over de samenwerking met Cactus Marketing. Ze zijn snel en nauwkeuring in het afhandelen van operationele taken zoals vertalingen en het aanvullen van nieuwsbrieven, maar zijn ook zeker een sparringpartner voor tactische en strategische vraagstukken zoals het meedenken over beursthema’s, promotiecampagnes en manieren om specifieke doelgroepen in Duitsland te bereiken. Je kunt er altijd op rekenen dat team Cactus betrokken, proactief, betrouwbaar en flexibel is! We kijken uit naar verdere samenwerkingen en blijven vertrouwen op hun expertise en ondersteuning in de toekomst."

Angela Nolten, Marketing & Communications Specialist, Rotterdam Ahoy

 

Onze werkzaamheden voor InfraTech:

 • Vertalen en redigeren van webteksten, nieuwsbrieven, social media posts, persberichten, flyers
 • Advies betreffende doelgroepen, beursthema's, promotiecampagnes

StoryTiles

"Wij ervaren de samenwerking met Cactus Marketing als heel prettig. Het contact is persoonlijk, steeds met een vaste adviseur als contactpersoon. Je krijgt snel antwoord op je vragen en passend advies. Wij hebben Cactus Marketing aangehaakt bij onze webshop toen we die in het Duits wilden lanceren. De vertaling van de site en de punten implementeren die voor de Duitse consument belangrijk zijn, verliepen soepel en gedegen."

Marga van Oers, eigenaar StoryTiles

 

Onze werkzaamheden voor StoryTiles:

 • Website naar het Duits vertalen, wettelijk verplichte pagina's opstellen
 • Advies voor affiliate marketing

GEBAS

"Unsere langjährige Zusammenarbeit mit Cactus Marketing ist wie die Arbeit mit der eigenen Außenstelle. Cactus Marketing kennt unsere Bedürfnisse und Anforderungen bestens und erledigt die Aufgaben kompetent und selbständig. Auf die Betreuung unseres Shops können wir uns komplett verlassen in allen Erfordernissen. Weitsichtige und zukunftsbezogene Perspektiven fließen in die Planung und Beratung ein. Wir fühlen uns perfekt aufgehoben."

Andrea Sieben, Geschäftsführerin GEBAS GmbH

 

Onze werkzaamheden voor GEBAS:

 • Allround marketingsupport
 • CMS voor website & webshop
 • Beheren van B2B directories
 • Redactie voor newsletters en blogposts

ChaletsPlus

"Sinds 2018 zorgt Cactus Marketing ervoor dat onze Duitstalige communicatie tiptop in orde is. De ChaletsPlus website, nieuwsbrieven naar eigenaren & huurders van onze chalets – wij laten de Duitstalige teksten door Cactus Marketing vertalen en waar nodig herschrijven. Ze zijn betrouwbaar, flexibel, leveren snel en het contact is altijd fijn."

Petra van Andel, content marketeer bij ChaletsPlus

 

Onze werkzaamheden voor ChaletsPlus:

 • Duitse blogs schrijven en redigeren
 • Nieuwsbrieven, informatie voor chalet eigenaren en huurders naar het Duits vertalen

Snijpunt

"Wij werken al enkele jaren samen waarin Cactus Marketing onze website en nieuwsbrieven vertalen. Ze kunnen zich goed verplaatsen in onze markt en de lezer (onze klant). Hun expertise geeft ons als bedrijf een professionele uitstraling in de Duitse markt met het behoud van onze persoonlijkheid als bedrijf."

Mark van der Salm, algemeen directeur Snijpunt

 

Onze werkzaamheden voor Snijpunt:

 • Teksten voor website en nieuwsbrieven naar het Duits vertalen

Taggie Notfallarmbänder

"Cactus Marketing opende voor ons de deur naar de Duitse markt. Haar expertise heeft enorm geholpen om onze Duitse website te realiseren, van ondersteuning met het Verpackungsgesetz, het beeldmerk vastleggen, vertalen van de website, etc. alles komt onder de aandacht. Haar kennis van zaken, adequaat handelen en klantbeleving hebben ons uitstekend geholpen!"

Brigitte Kok, eigenaar Taggie

 

Onze werkzaamheden voor Taggie:

 • Website naar het Duits vertalen, wettelijk verplichte pagina's opstellen
 • Marketingadvies Duitsland (o.a. merknaam vastleggen, Verpackungsgesetz)

Esgii

"De samenwerking met Cactus Marketing is prettig. Er wordt snel contact opgenomen bij vragen en wij ontvangen ook advies. De Duitse site van Esgii was er al, maar deze hebben zij structureel geheel nagekeken en aangepast waar het nodig was. Nu weten we zeker dat de Duitse site geheel in orde is!"

Annelies Hendriks, eigenaar Esgii

 

Onze werkzaamheden voor Esgii:

 • Duitse website redigeren
 • Duitse posts voor social media schrijven