Petra Mouw SMP - Partner & marketeer @ Cactus Marketing

Hallo, ich bin Petra

100 % Duits met een tikje Nederlands

Maak kennis met mij

Duitse wortels

Mijn wieg stond in Keulen, één van de grootste en meest sympathieke steden van Duitsland. Niets wees in de eerste 30 jaar erop dat ik ooit naar Nederland zou verhuizen. Na mijn studie bedrijfskunde in het pittoreske Beierse Passau kwam ik als marketeer terecht in het noorden van Duitsland - nIet ver weg van Hamburg. En toen maakte het pats/boem en ik werd verliefd op een Nederlander. De verhuizing naar Nederland kwam eraan.

Eerste stappen in Nederland

Zonder kennis van de Nederlandse taal was het even wennen. Op taalles, gaan werken en veel omgaan met Nederlanders was het recept om me snel thuis te voelen. Vanuit (inter)nationaal marketing management in de medische voeding naar de geboorte van Cactus Marketing.

Digital marketeer & Senior marketing professional

Hoe blijf jij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen? In marketing is het NIMA - het Nederlands Instituut voor Marketing - die opleidingen aanbiedt en over de kwaliteit waakt van gecertificeerde marketeers. Als geregistreerd digital marketeer en SMP (Senior Marketing Professional) neem ik regelmatig deel aan masterclasses, workshops en nascholingen. Zo ben je als klant verzekerd dat mijn advies gebaseerd is op ervaring en kennis. 

Bij Cactus Marketing richt ik me voornamelijk op marketingstrategie, B2B leadgeneratie,

website/webshop aanpassingen, SEO en online marketplaces. 

Koffie met een koekje