Wij stellen graag ons Duits-Nederlandse netwerk voor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze netwerkpartners

Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van Amazon support tot Zoekmachineoptimalisatie. In het meest ideale geval hebben onze klanten voor ondersteuning bij hun Duitstalige marketing- en communicatieactiviteiten maar één aanspreekpunt, namelijk Cactus Marketing. Soms hebben onze klanten naast antwoord op hun marketing- en communicatievraagstukken nog behoefte aan andere ondersteuning voor hun activiteiten op de Duitse markt. Ons Duits-Nederlandse netwerk omvat ook specialisten uit andere vakgebieden. Een aantal van hen stelt zich hieronder aan je voor.


Beschik jij ook over Duits-Nederlandse expertise en wil je graag deel uitmaken van ons netwerk?

Anne Kewitsch - Academie Aan de Angstel

Met haar taalinstituut Academie Aan de Angstel helpt Anne Kewitsch ondernemers, managers en artsen die in Duitsland zaken doen of willen werken effectief en zakelijk te communiceren in de Duitse taal. Als native speaker en met ruim 11 jaar ervaring als trainer Duits zijn haar uitgangspunten dat u leert door te doen. De cursisten leren precies de communicatieve vaardigheden die zij nodig hebben. Elke cursus is maatwerk en komt in nauw onderling overleg tot stand. Academie Aan de Angstel geeft haar cursussen niet alleen face-to-face maar ook live online via 'Skype'.  

Ruxshin Bischoff 

Das Büro - Duits voor bedrijven

Ruxshin is eigenaar van Das Büro – Duits voor bedrijven. Zij heeft een uniek taal- en cultuurprogramma voor Nederlandse medewerkers ontwikkeld die succesvol zaken willen doen op de Duitse markt. Zij is ervan overtuigd dat professioneel Duits leren spreken mogelijk is en niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ruxshin combineert in haar programma www.succesvollesalesinhetduits.nl taal én cultuur omdat zij gelooft in een integrale aanpak.

Koffie met een koekje