Netwerkparners Cactus Marketing 1920x500

Onze netwerkpartners

Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van Amazon support tot Zoekmachineoptimalisatie. In het meest ideale geval hebben onze klanten voor ondersteuning bij hun Duitstalige marketing- en communicatieactiviteiten maar één aanspreekpunt, namelijk Cactus Marketing. Soms hebben onze klanten naast antwoord op hun marketing- en communicatievraagstukken nog behoefte aan andere ondersteuning voor hun activiteiten op de Duitse markt. Ons Duits-Nederlandse netwerk omvat ook specialisten uit andere vakgebieden. Een aantal van hen stelt zich hieronder aan je voor.

Beschik jij ook over Duits-Nederlandse expertise en wil je graag deel uitmaken van ons netwerk?

Taaltraining: Anne Kewitsch – Academie aan de Angstel

Met haar taalinstituut Academie Aan de Angstel helpt Anne Kewitsch ondernemers, managers en artsen die in Duitsland zaken doen of willen werken effectief en zakelijk te communiceren in de Duitse taal. Als native speaker en met ruim 11 jaar ervaring als trainer Duits zijn haar uitgangspunten dat u leert door te doen. De cursisten leren precies de communicatieve vaardigheden die zij nodig hebben. Elke cursus is maatwerk en komt in nauw onderling overleg tot stand. Academie Aan de Angstel geeft haar cursussen niet alleen face-to-face maar ook live online via 'Skype'.  

Taal- en cultuurtraining: Ruxshin Bischoff – Das Büro

Ruxshin is eigenaar van Das Büro – Duits voor bedrijven. Zij heeft een uniek taal- en cultuurprogramma voor Nederlandse medewerkers ontwikkeld die succesvol zaken willen doen op de Duitse markt. Zij is ervan overtuigd dat professioneel Duits leren spreken mogelijk is en niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ruxshin combineert in haar programma www.succesvollesalesinhetduits.nl taal én cultuur omdat zij gelooft in een integrale aanpak.

Recruitment: Esther de Grooth & Nienke Pilkes – De Grenz

Esther en Nienke zijn met “de Grenz” een katalysator voor succes in Duitsland. Zij helpen innovatieve Nederlandse bedrijven met (online)trainingen over zakendoen in Duitsland, recruitment van Duits personeel en advies. Als Duits-Nederlandse natives zorgen zij er met hun praktische en persoonlijke aanpak voor, dat bedrijven meer grip krijgen op hun succes in Duitsland en investeringen daadwerkelijk leiden tot omzet en groei op de grootste markt van Europa. Zij stippelen de juiste route uit. 

Incasso: Gabi Preiss – Incasso Preiss

Incasso Preiss is een in Rotterdam gevestigd incassokantoor dat hoofdzakelijk voor Nederlandse en Duitse bedrijven werkt. De eigenaresse Gabi Preiss is in Duitsland opgegroeid en woont sinds 1989 in Nederland. Hierdoor combineert zij Nederlandse flexibiliteit en deutsche Gründlichkeit. Haar Duitse achtergrond is het perfecte uitgangspunt voor de samenwerking met bedrijven in Duitstalige landen. Incasso Preiss denkt in oplossingen, adviseert, is transparant en accuraat. Door haar manier van incasseren, betalen debiteuren sneller en blijft de zakenrelatie tussen klant en debiteur intact. Incasso Preiss heeft het keurmerk “Social Verantwoord Incasseren”. 

Sales strategie: Beate Hering – Succes in Duitsland

Gebrek aan kennis en tijd is vaak de reden dat Nederlandse bedrijven kansen in Duitsland laten liggen. Als adviseur én uitvoerder helpt Beate deze kansen wél te benutten. Door middel van een analyse van de bestaande situatie ontwikkelt zij een sales strategie met een uitvoerbaar plan van aanpak. Onderdelen van haar operationele exportbegeleiding zijn bijvoorbeeld het opstellen van een long- en shortlist met potentiële klanten/zakenpartners en de eerste contactopname.

Belastingadvies: Ewald Straten – Straten & Kollegen

Mensen begeleiden op hun weg naar succesvolle resultaten, dat is wat Ewald Straten in zijn rol van belastingadviseur nastreeft. Met zijn belastingadviesbureau Straten & Kollegen biedt hij persoonlijke en deskundige service die particulieren en ondernemers merkbaar ontlast. Met gerichte adviezen ondersteunt Ewald Straten ook Nederlandse bedrijven die voet aan de grond willen krijgen op de Duitse markt. Het Duitse belastingstelsel mag geen belemmering vormen voor ambitieuze bedrijven uit Nederland. Ewald Straten helpt ondernemers fiscale hindernissen met succes te overwinnen en succesverhalen te schrijven.

Fulfilment: Robin van Beuzekom – Monta

Monta is een snel groeiend e-commerce fulfilmentbedrijf dat webwinkels de logistiek volledig uit handen neemt – ook als het om verzending naar Duitsland/Oostenrijk of Zwitserland gaat. Door de decentrale organisatie van 15 vestigingen zijn de ruim 1000 bevlogen medewerkers alsnog persoonlijk betrokken bij hun klanten. Monta heeft interfaces met alle grote nationale en internationale vervoerders. Hierdoor kunnen webshops of hun klanten kiezen met wie (vervoerders) en hoe (afhaalopties) ze de pakketten geleverd willen hebben. Aansluiting op elk gewenst platform, van bol.com tot Amazon, kan eenvoudig in combinatie met een fysieke voorraad in een van de Monta-magazijnen worden gerealiseerd.