Workshop B2B-leadgeneratie in Duitsland

Workshop B2B-Leadgeneratie

Gevonden worden door zakelijke inkopers in Duitsland

Voor eigenaren en
senior management van mkb-ondernemingen

Voor sales medewerkers (binnen- en buitendienst)

Voor marketingmanagers
& -medewerkers

Je wilt met je onderneming onder de aandacht komen bij Duitse bedrijven. Hoe slaag je erin om in contact te komen met zakelijke inkopers in Duitsland? Koude acquisitie is natuurlijk een optie. Je verhoogt de kans op business echter behoorlijk als een potentiële klant jou benadert. Om die reden heb je waarschijnlijk al aandacht besteed aan search engine optimization (SEO). Maar wist je dat veel zakelijke inkopers in Duitsland niet op Google zoeken? In plaats daarvan raadplegen zij zakelijke directories. In deze workshop leer je hoe jouw bedrijf in de toekomst beter gevonden kan worden door zakelijke inkopers in Duitsland.


Deze workshop is geschikt voor Nederlandse en internationale ondernemingen die zich richten op de zakelijke markt in Duitsland. De workshop wordt voor elk bedrijf op maat gemaakt en er zijn geen deelnemers van andere bedrijven. De vertrouwelijkheid van jouw bedrijfsinformatie is dus gewaarborgd.

Wat heb je aan de workshop?

Je verbreedt je kennis over de zakelijke markt in Duitsland en hoe Duitse inkopers 
leveranciers en producten zoeken

Je weet mogelijke zakenpartners en potentiële leads beter te vinden

Je leert hoe je meer inzicht kunt verkrijgen in jouw Duitse concurrenten

Je kunt een inschatting maken van de kosten van leadgeneratie via B2B-portalen

Je hebt tools in handen om de vindbaarheid van jouw bedrijf aanzienlijk te verhogen

Wat is de opzet van de workshop

Afhankelijk van jouw voorkeur vindt deze workshop over B2B-leadgeneratie plaats op locatie of als webinar. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur. In het eerste gedeelte maak je kennis met het zoekgedrag van Duitse inkopers en leer je de meest belangrijke directories en hun functionaliteiten kennen. In het tweede gedeelte inventariseren we samen welke directories voor jouw situatie het meest geschikt zijn, welke functionaliteiten aansluiten bij de behoeftes van jouw bedrijf en met welke kosten je rekening moet houden.

Petra Mouw

Over de trainer

Voor haar verhuizing naar Nederland heeft Petra Mouw meerdere jaren als marketeer in de Duitse industrie gewerkt. Deze kennis weet zij met haar ervaring als workshopleider op het gebied van online marketing voor zzp'ers en het mkb te combineren. Hierdoor staat zij garant voor een ochtend/middag boordevol nieuwe kennis en inzichten voor de deelnemers.

Inhouse workshop of webinar

€ 350,00*

* excl. btw en eventuele reiskosten

3 uur

Ja, ons bedrijf moet beter gevonden worden

arrow_drop_up arrow_drop_down